Прямий канал жаліється на відсутність доступу до Тимошенко

Прес-служба Прямого каналу прокоментувала ситуацію щодо відмови в акредитації журналістам Прямого на прес-конференцію кандидата на посаду президента Юлії Тимошенко.

На думку прес-служби Прямого, це пов’язано з тим, що лідерка ВО «Батьківщина» з 2018 року уникає будь-яких контактів з журналістами Прямого телеканалу під час публічних подій, про це вони зазначили у відповідь на запит «Детектор медіа».

«У випадку, коли зустріч з представниками ЗМІ організовує команда Юлії Тимошенко, то вони створюють штучні перепони, які ускладнюють або унеможливлюють роботу журналістів. Перешкоджання роботі журналістів Прямого, які сталися 21 та 22 лютого вкотре підтверджують, що Юлія Тимошенко не готова до відкритої та чесної розмови з представниками медіа», – йдеться у коментарі прес-служби.

У Прямому наголосили, що робота журналістів регламентується законами України та не може обмежуватися прес-службами чи «особистими вподобаннями політиків».

Нагадаємо, 22 лютого знімальну групу Прямого телеканалу та журналістів 5-го  каналу не пустили на прес-конференцію кандидата у президенти Юлії Тимошенко. На думку прес-секретарки Юлії Тимошенко Марини Сороки, це була провокація з боку журналістів Прямого каналу.

14 лютого Прямий канал повідомив про смерть в окупованому Криму тигриці, яку дарували Юлії Тимошенко. У зоопарку «Детектору медіа» спростували цю інформацію.

Також телеканал Прямий знімає багатосерійний мультфільм «Зашкварені» з натяком на кандидатів у президенти України, який межує з чорним піаром. Лідерка «Батьківщини» виступає головною героїнею у всіх випусках.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *