ЦВК зареєструвала Мураєва, Купрія і Гриценка кандидатами в президенти

Центральна виборча комісія України 15 січня 2019 року зареєструвала ще трьох кандидатів у президенти, які візьмуть участь у виборах-2019. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти народного депутата Євгена Мураєва (член політичної партії «Наші», суб’єкт висування – політична партія «Наші»), Анатолія Гриценка (член політичної партії «Громадянська позиція», суб’єкт висування – політична партія «Громадянська позиція») і заступника голови комітету Верховної ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, нардепа Віталія Купрія (безпартійний, самовисуванець).

«Таким чином, за станом на 15 січня 2019 року комісія зареєструвала 8 кандидатів на пост президента України на чергових виборах президента України 31 березня 2019: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва і Анатолія Гриценка», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв є власником  телеканалу «Наш», який розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага») 7 листопада 2018 року.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *