StarLightMedia та Опора почали кампанію за чесні та вільні вибори

Медіагрупа StarLightMedia та Громадянська мережа Опора об’єдналися для проведення спільної кампанії за чесні та вільні вибори, повідомляється у прес-релізі.

Організатори кампанії планують розгорнути інформаційну діяльність, щоб забезпечити просвіту громадян, об’єктивну і чесну оцінку виборчого процесу в інтересах суспільства, а також попередити порушення активного та пасивного виборчого права, йдеться у повідомленні.

«Чесна та достовірна оцінка виборів в інтересах суспільства є нашим завданням. Втім, без інформування громадян, як грамотно скористатись своїм голосом, де б ви не проживали – в межах країни чи за кордоном, або як проявити громадянську активність, якщо ви стали свідками порушень, оцінка – лише констатація печальних фактів. Тож нашою метою є сприяння вільному волевиявленню та сприяння чесному підрахунку, а не пасивне споглядання за поточним станом справ», – зазначила координаторка Громадянської мережі Опора Ольга Айвазовська.

«Роль кожного учасника виборчого процесу – від громадянина до органу влади та медіа – суттєва. Той, хто володіє знаннями, каналами комунікації та незалежною експертизою, саме зараз зобов’язаний інвестувати свої зусилля та час у чесні та вільні вибори. Сьогодні все залежить саме від нас», – додав президент медіагрупи StarLightMedia Олександр Богуцький.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *