Наталія Лигачева: вибори показали, що ні ЗМІ, ні політики не гідні Майдану

Вибори показали, що ні ЗМІ, ні політики, ні бізнес не гідні не лише жертв, принесених народом, а й самого Майдану, вважає шеф-редактор Телекритики Наталія Лигачова. Про це вона заявила 26 жовтня під час телемарафону «Україна завтра. Вибори 2014» на Першому національному.

ЗМІ та політики не змінилися в тій мірі, в якій цього чекає суспільство, вважає пані Лигачова. Політики проводять за списками старі обличчя, а медіа діють за старими сценаріями: незбалансовано подають інформацію, допомагають власникам піаритися на АТО, підміняють якісні журналістські розлідування необґрунтованими звинуваченнями.

«Ті журналісти, які проявили мужність при висвітленні подій на Майдані, які працюють зараз в АТО, вони ж працюють в інтересах своїх власників, беруть участь у війні олігархів і слухняно виконують відведені їм ролі. Мало хто виступав проти цього», – наголосила експерт.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • почему же – первший нацинальный изменился: при яныке и азирове работали творцы, а сейчас РАБОТАЮТ ЛЮДИКИ АЗИРОВА. И вы, г-жа Лигачева, с ними мило общаетесь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *