«Народний фронт» звинуватив гендиректора ZIK і кандидата в депутати Дмитра Добродомова у «політичній помсті» – той заперечує

Політична партія «Народний фронт» назвала показану в ефірі телеканалу ZIK заяву народного депутата Ігоря Скосара про те, що на минулих виборах він потрапив у списки «Батьківщини» за шість мільйонів доларів, нібито сплачених депутату Миколі Мартиненку за узгодженням з Арсенієм Яценюком і Олександром Турчиновим, спробою помсти з боку генерального директора медіахолдингу ZIK, кандидата в народні депутати Дмитра Добродомова (на фото). Таке повідомлення опубліковано на офіційному сайті партії у відповідь на сюжет програми «Народний контроль», учасником якого був Ігор Скосар.

«Прес-служба партії «Народний фронт» заявляє, що активне тиражування заяви Ігоря Скосара про «політичну корупцію» з його минулого є нічим іншим, як спроба дискредитації відомих політиків Майдану з боку «тушок-перебіжчиків», які сьогодні намагаються пролізти у владу, використовуючи будь-які методи. На жаль, така практика «політичних замовлень» лишається звичним явищем в українській політиці і після Майдану. Скосар – це «тушка», яка два роки служила Януковичу, і навіть у час, коли тривали розстріли на Майдані, голосувала за диктаторські закони 16 січня, і досі перебуває на волі», – йдеться в заяві.

Згідно з повідомленням, «Народний фронт» вважає, що пан Скосар використав телеканал ZIK та програму у власних цілях. При цьому у заяві згаданий і генеральний директор каналу ZIK Дмитро Добродомов. «Сам пан Добродомов сьогодні є кандидатом у народні депутати по 115-му виборчому округу, і його інформаційна «допомога» приспішникові Януковича має просте пояснення – помста «Народному фронту» через відмову партії підтримати його на виборах і висування на тому ж окрузі власного кандидата», – наголошують в партії.

Прес-служба партії «Народний фронт» зазначила, що використання журналістських можливостей у власних політичних інтересах не є нормою для вільної  та незалежної преси та суперечить принципам журналістської етики.

Дмитро Добродомов повідомив «Телекритиці», що не буде реагувати на заяву «Народного фронту», оскільки на час передвиборчої кампанії перебуває в відпустці. Проте, заявив, що це будуть робити журналісти телеканалу та сайту ZIK. «Сам я вже давно не веду програму “Народний контроль”. До того ж, не бачу підстав до заяви про нібито відмову підтримувати мене на виборах, оскільки йду в депутати як самовисуванець», – заявив пан Добродомов.

За словами гендиректора медіахолдингу ZIK, завданням авторів програми «Народний контроль» було лише отримати свідчення Ігоря Скосара. «Фактично ми оприлюднили зізнання чинного нардепа у вчиненні тяжкого злочину. А вже доводити, правда це чи ні, повинна Генеральна прокуратура та спеціально створене для цього Антикорупційне бюро», – сказав Дмитро Добродомов, зауваживши, що у сюжеті програми «Народний контроль» присутня й думка чинних представників «Народного фронту».

Нагадаємо, генеральний директор медіахолдингу ZIK, автор та ведучий програми журналістських розслідувань «Народний контроль» телеканалу Дмитро Добродомов йде на парламентські вибори у 115-му виборчому окрузі (Сихівський район Львова) як самовисуванець.

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Екс- міністр Олександр Клименко із сімї Януковича безпосередньо може управляти із росії телеканалом ЗІК, адже всі нитки розслідування журналістів вказують на це.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *