Представник Зеленського розповів, як пройдуть дебати на НСК «Олімпійський»

Дебати на НСК «Олімпійський» будуть проходити на двох сценах по різні боки стадіону. Про це заявив представник Володимира Зеленського Дмитро Разумков в ефірі ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна».

За словами Дмитра Разумкова, вже були засідання робочих груп з боку обох кандидатів в президенти.

«Була досягнута позиція, що на стадіоні саме на газоні поставити сцену не вийде, тому що буквально через кілька днів буде футбольний матч, і ми просто зіпсуємо газон, що неприпустимо. Тому було прийнято рішення поставити сцену так, як зазвичай це роблять на концертах», – сказав представник Зеленського.

За його словами, сторона Порошенка прийняла рішення, що буде дві сцени. «Наші опоненти сказали: ми поставимо іншу сцену, тільки з іншого боку. Навіщо це робиться, я не знаю», – сказав Разумков.

Він також додав, що зараз вирішується питання присутності глядачів на стадіоні. «Ще одним каменем спотикання є прихильники на стадіоні. Було запропоновано 30 на 30. 30% – це люди, які підтримують Зеленського, 30% – які підтримують Порошенка, і 40% – це люди, які або не визначилися зі своїм вибором, або підтримували іншого кандидата. Думаю, це правильна позиція», – сказав Разумков.

Однак, як саме будуть перевіряти позицію громадян, він пояснити не зміг.

Разумков вважає, що дебати на розстановку сил ніяк не вплинуть, але їх варто проводити, оскільки є запит суспільства.

«Якщо є запит суспільства, а такий має місце, то (потрібно проводити дебати – ред). Але я не вірю, що вони сильно вплинуть на розстановку сил», – сказав представник Зеленського.

Він нагадав випадок, коли Віктор Янукович не прийшов на дебати з Юлією Тимошенко, але, тим не менш, виграв вибори.

«Останні соціологічні дослідження показують, що більш, ніж 72% підтримують Зеленського», – підсумував Разумков.

Нагадаємо, що пізніше вночі вже 17 квітня Володимир Зеленський розповів, що на НСК «Олімпійський» вже монтується сцена, а також про початок розповсюдження безкоштовних квитків на дебати15 квітня з’явилося повідомлення, що представники кандидата у президенти Володимира Зеленського на Кіровоградщині організовують безкоштовну поїздку до Києва на концерт, що відбудеться на НСК «Олімпійський» перед запланованими дебатами між кандидатами у президенти 19 квітня.

16 квітня команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський».

15 квітня кандидат на посаду президента та чинний президент Петро Порошенко запропонував своєму опоненту Володимиру Зеленському провести дебати 19 квітня на НСК «Олімпійський» з 16.00 до 18.00. У штабі Володимира Зеленського не підтримали провести дебати в робочий час.

14 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийшов на дебати на НСК «Олімпійський», як і заявляв.

 11 квітня кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Петро Порошенко закликав Зеленського прийти на НСК  «Олімпійський» на дебати 14 квітня, а 19 квітня прийти на дебати в студію Суспільного. Зеленський сказав, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня. 

А 12 квітня Володимир Зеленський прокоментував розмову з Петром Порошенком, яка відбулася в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1». «Мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський”», – сказав Зеленський.

9 квітня голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук та голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія заявили, що Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії Суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20.00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

«Детектор медіа» збирає основні події, які відбуваються навколо дебатів між кандидатами Порошенком та Зеленським.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *