Зеленський прокоментував свою розмову з Порошенком в ефірі «1+1»

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський після зустрічі з президентом Франції Емманюелем Макроном 12 квітня прокоментував «Радіо Свобода» розмову з іншим кандидатом та чинним президентом Петром Порошенком в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

«Мене цікавить тільки реакція українського суспільства. Мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський”. Я ніколи в житті не змінював правила, намагаюся так робити, намагаюсь бути, як мені сказав пан президент, “бути мужиком”. Тому я стояв на своєму», – сказав Зеленський, пояснюючи свою реакцію на пропозицію Порошенка зустрітися 14 квітня о 14.14 на НСК«Олімпійський».

Нагадаємо, 11 квітня кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Петро Порошенко закликав Зеленського прийти на НСК  «Олімпійський» на дебати 14 квітня, а 19 квітня прийти на дебати в студію Суспільного. Зеленський сказав, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня. 

Фото: Скріншон з відео

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *