Зеленський повідомив про початок розповсюдження квитків на дебати (ОНОВЛЕНО)

Кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, що на НСК «Олімпійський» вже монтується сцена, а також про початок розповсюдження безкоштовних квитків на дебати. Відповідне відеозвернення Зеленський опублікував 17 квітня вночі на своїй Facebook-сторінці

«У нас продовжуються дебати з приводу дебатів. Спочатку всі сперечалися з приводу дати, потім з приводу НСК «Олімпійський». Зараз нові умови команди президента. Ми встановлюємо сцену, вони хочуть зараз завезти другу сцену. Де ви бачили дебати у світі, де два кандидати на двох сценах?

У нас буде вільний доступ для всіх громадян Україні у фан-зоні. Дебати-2019 – 19 квітня о 19.00. Вільний доступ. Розповсюдження квитків починається прямо зараз на сайті: https://debaty2019.org.ua/».

Петро Порошенко поки що не коментував розповсюдження квитків на дебати на НСК «Олімпійський».

У команді Володимира Зеленського заявили, що через велику кількість охочих забронювати квитки на його дебати з Петром Порошенком стаються перебої у роботі  квиткового сервісу. Зазначається, що менш ніж за півдоби від початку розповсюдження безкоштовних квитків на дебати за участю Зеленського і Порошенка люди нібито вже забронювали  12 тисяч місць.

Представники кандидата у президенти Володимира Зеленського на Кіровоградщині організовують безкоштовну поїздку до Києва на концерт, що відбудеться на НСК «Олімпійський» перед запланованими дебатами між кандидатами у президенти 19 квітня. Про це повідомляє Громадянська мережа «Опора»

У Facebook-групі «Команда Зеленського. Голованівський край» 15 квітня був опублікований анонс видачі безкоштовних квитків на концерт «популярних зірок української естради» та запису на безкоштовну поїздку до Києва. У повідомленні йдеться, що виступ артистів відбудеться на НСК «Олімпійський» перед дебатами кандидатів у Президенти України. Отримати безкоштовні квитки та зареєструватися на безкоштовну поїздку пропонують в «Зе-офісі».

Нагадаємо, 16 квітня команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський».

15 квітня кандидат на посаду президента та чинний президент Петро Порошенко запропонував своєму опоненту Володимиру Зеленському провести дебати 19 квітня на НСК «Олімпійський» з 16.00 до 18.00. У штабі Володимира Зеленського не підтримали провести дебати в робочий час.

14 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийшов на дебати на НСК «Олімпійський», як і заявляв.

 11 квітня кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Петро Порошенко закликав Зеленського прийти на НСК  «Олімпійський» на дебати 14 квітня, а 19 квітня прийти на дебати в студію Суспільного. Зеленський сказав, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня. 

А 12 квітня Володимир Зеленський прокоментував розмову з Петром Порошенком, яка відбулася в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1». «Мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський”», – сказав Зеленський.

9 квітня голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук та голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія заявили, що Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії Суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20.00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

«Детектор медіа» збирає основні події, які відбуваються навколо дебатів між кандидатами Порошенком та Зеленським.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *