CNN: Сенсаційна виборча кампанія в Україні зробила черговий сюрреалістичний поворот

Так на сайті американського телеканалу CNN відреагували на дійство зі здачею аналізів кандидатами в президенти України Влодимиром Зеленським та Петром Порошенком.

«Сенсаційна президентська виборча кампанія в Україні в п’ятницю зробила черговий сюрреалістичний оборот, коли діючий президент і його суперник-комедіант Володимир Зеленський провели аналізи крові на камери перед дебатами», – зазначили у CNN 6 квітня.

У виданні відзначили, що цей інцидент перетворив перегони між двома кандидатами на медіавидовище, «яке продовжиться, коли обидві сторони зійдуться в дебатах на найбільшому в Україні стадіоні на 70 тис. місць».

«Подія – на стадіоні, де Мадонна, Шакіра та Red Hot Chili Peppers виступали в останні роки – відображає величезний внутрішній інтерес до перегонів. Але сюрреалістична гонка йде в серйозний час для України, яка вже п’ять роківперебуває у гібрідній війні з Росією», – додали у CNN.

Нагадаємо, раніше ДМ вже публікував реакці західних медіа на перепалки кандидатів на пост президента України щодо дебатів: «конкурс сечі», «катастрофічний епізод», «сюрреалістична драма» — західна преса не скупиться на епітети.

Як відомо, 3 квітня у відеозверненні на Facebook кандидат у президенти Володимир Зеленський кинув виклик кандидату Петру Порошенку провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів». Також Зеленський висунув вимогу, щоб вони обидва перед дебатами здали аналізи на присутність в організмі алкоголю та наркотиків.

5 квітня обидва кандидати за присутності журналістів здали аналізи на психотропні речовини та алкоголь. При цьому у штабі Порошенка вважають, що Зеленський не здав аналізи так, як це передбачено медичним протоколом. А сам Зеленський оприлюднив результати аналізу, датовані 2 квітня замість 5 квітня. Медичний центр Eurolab заявив, що помилково вказав невірну дату реєстрації аналізів.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *