У штабі Порошенка вважають, що Зеленський не здав аналізи так, як це передбачено медичним протоколом

У команді кандидата у президенти Петра Порошенка вважають, що його опонент кандидат у президенти Володимир Зеленський не виконав обіцянку та не здав аналізи належно, хоча ініціював їх. Про це заявив речник штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу.

«Питання про необхідність здачі аналізу на алкоголь і наркотики поставив сам Володимир Зеленський. Порошенко до цієї ініціативи поставився надзвичайно серйозно, чого ми не можемо сказати про ініціатора здачі аналізів і медичних досліджень», – заявив Медведєв.

«Відлити трохи крові на сувеніри своїм прихильникам – це не означає серйозно здати аналізи на алкогольну та наркотичну залежність, як це передбачено медичними протоками», – сказав Медведєв.

У штабі Порошенка також зазначили, що ще вчора попереджали, що власник клініки Eurolab, яку обрав Володимир Зеленський, є «політично заангажованою зіркою каналів Віктора Медведчука».

Олег Медведєв зауважив, що немає підстав вважати, що в лабораторії Андрія Пальчевського зможуть об’єктивно розглянути результати аналізів Володимира Зеленського.

Також речник Порошенка згадав, що лікар, який брав аналізи у Володимира Зеленського, сам з ним пов’язаний, адже знімався «у якійсь ролі в серіалі “Свати”».

«А сенс медичної експертизи полягає у тому, що це має бути неупереджений об’єктивний аналіз, який викликає довіру у суспільства.

Ми вважаємо, що кандидат Зеленський не виконав своєї обіцянки і не здав аналіз так, як це передбачено медичними протоколами. Від імені штабу заявляю, що штаб Петра Порошенка ще раз рекомендує Зеленському зрозуміти, що передвиборча кампанія це не шоу, не зйомки в кіно. Наша позиція така: стадіон – так стадіон, аналізи – так аналізи. Це питання потрібно закрити якнайшвидше – і першу чергу, в цьому зацікавлений сам кандидат Зеленський», – сказав Олег Медведєв.

Зазначимо, що засновником клініки Eurolab є підприємець Андрій Пальчевский, який був ведучим на телеканалі «Інтер», коли ним керував Володимир Зеленський.

Кров на аналіз у кандидата Зеленського брав масажист кліники Eurolab Владислав Кірякулов, який був учасником кулінарного шоу каналу СТБ «Майстер-шеф» та знімався у серіалі «Свати» студії «Квартал 95», художнім керівником якої є Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський здав аналізи о 8 ранку в лабораторії EuroLab, а Петро Порошенко – о 9 ранку на НСК «Олімпійський».

Як писав «Детектор медіа», 3 квітня у Facebook було опубліковано відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів». Кандидат також закликав провести медичну експертизу на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин.

4 квітня вночі на сторінці у Facebook Петра Порошенка з’явилося відеозвернення з відповіддю на заклик Володимира Зеленського про дебати на «Олімпійському» – він погодився.

Того ж дня на прес-брифінгу спікер виборчого Петра Порошенка Олег Медведєв повідомив що Порошенко чекатиме на кандидата в президенти Володимира Зеленського сьогодні, 5 квітня, о 9 ранку на НСК «Олімпійський» для здачі медичних аналізів, як того вимагав напередодні Зеленський у своєму відео.

У ніч з 4 на 5 квітня на сторінці Петра Порошенка було опубліковано відео, де він попросив Володимира Зеленського «бути мужиком і прийти на дебати».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *