У мережі розбираються, якого числа Зеленський здавав аналізи

Кандидат на пост президента Володимир Зеленський оприлюднив результати аналізу, згідно з яким наркотичних речовин у його організмі немає. Однак, спочатку на його сторінці у Facebook оприлюднено документ, де дата здачі матеріалу за 2 квітня, а за 15 хвилин – з датою 5 квітня.

У соціальних мережах помітили різницю між оприлюдненими документами та у коментарях публікують скріншоти попереднього документу з іншою датою, а також що допис було відредаговано, а документ перезавантажено. Результати аналізів у документах однакові. Відрізняються дати забору матеріалу та підпис виконавця Галагана. Н.

«Детектор Медіа» звернувся по коментар до радниці Володимира Зеленського Ірини Венедіктової, вона сказала, що поки не володіє інформацією, також звернувся до власника Eurolab Андрія Пальчевського, але не вдалося вийти з ним на зв’язок. «Детектор Медіа» звернувся за роз’ясненнями до прес-служби та чекає на відповідь.

5 квітня кандидати на пост президента Володимир Зеленський та Петро Порошенко здали аналіз з метою довести «українському народу, що серед кандидатів немає ні алкоголіків, ні наркоманів». Володимир Зеленський здав аналізи о 8 ранку в лабораторії Eurolab, а Петро Порошенко – о 9 ранку на НСК «Олімпійський».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *