Сумське інтернет-видання «Цукр» запустило до виборів проєкт, який допоможе обрати «кандидата свого серця»

«Цукр» запускає проєкт присвячений місцевим виборам 2020 року в Сумах, в якому з гумором допомагатиме обрати кандидатів свого серця, подібний до додатку знайомств «Тіндер». Про це йдеться на сайті.
«У виборів та “Тіндеру” багато спільного. В обидвох випадках ми шукаємо собі ту саму єдину людину, разом з якою підемо до щастя. Разом із медіа по всій Україні “Цукр” запускає проєкт присвячений місцевим виборам 2020 року в Сумах, в якому ми з гумором допомагаємо обрати кандидатів свого серця», – повідомляє «Цукр».
«Читайте програми, перевіряйте декларації, дізнавайтесь про журналістські розслідування та робіть правильний вибір», – закликає «Цукр».

Нагадаємо, інтернет-видання Zaxid.net  для кращої поінформованості виборців створило карту округів з кандидатами. Тепер громадянин, клікнувши на свій округ, зможе ознайомитися з усіма кандидатами, яких у бюлетені від різних партій може бути понад 150.

Нагадаємо, громадянська мережа «Опора» підготувала лонгрід із відповідями на всі запитання, що стосуються бюлетенів.

Нагадаємо, ЦВК пояснила, як правильно заповнювати новий бюлетень.

Раніше голова правління Громадянської мережі «Опора» Ольга Айвазовська показала правильні варіанти заповнення виборчого бюлетеня: як заповнювати бюлетень, як проголосувати за партію, як саме писати цифри для голосування за кандидата та навіщо взагалі окрім партії голосувати за кандидата.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *