Жан Новосельцев балотується в народні депутати на Київщині

Засновник «17» каналу, колишній ведучий програми «Гроші» на каналі «1+1», наразі комунікаційний директор громадської організації «Слуга народу»  Жан Новосельцев зареєстрований ЦВК кандидатом в народні депутати на одномандатному виборчому окрузі №94 на Київщині (центр виборчого округу: місто Обухів; міста Васильків, Обухів; Васильківський, Обухівський райони).

«Народився 17 червня 1980 року в місті Харкові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, комунікаційний директор, громадська організація «Слуга народу», безпартійний, проживає в місті Харкові, судимість відсутня, самовисування», – йдеться на сайті Центральної виборчої комісії.

У передвиборній програмі Жан Новосельцев написав: «Мої конкретні справи – це плідна журналістська робота протягом майже 20 років. За цей час разом з колегами ми викривали продажних правоохоронців, посадовців-корупціонерів, розслідували діяльність цілих мереж підпільних казино та нарколабораторій. Та попри мої сподівання, що винні будуть покарані, я не раз зіштовхнувся з бездіяльністю правоохоронної та судової системи, більше того зрозумів – злочини там частіше покривають, ніж розкривають. Зараз я готовий зробити для країни більше: я хочу не лише озвучувати проблеми, я готовий їх вирішувати».

Нагадаємо, «17» канал був організований Жаном Новосельцевим, колишнім ведучим каналу «1+1», з яким у травні 2014 року канал разірвав трудові відносини «через співпрацю Новосельцева з каналом ГромТБ».

У лютому 2017 року Жан Новосельцев пішов з «17» каналу.

Нагадаємо, колишній телеведучий програми «Гроші» на каналі «1+1», директор інформаційного агентства «Новини України» йде в парламент як самовисуванець по одномандатному округу №94.

На одномандатному виборчому окрузі №92 балотується в парламент кореспондент газети «Вісник Сквирщини» Віталій Гудзенко.

Нагадаємо, журналістка ТСН на каналі «1+1» Ольга Василевська-Смаглюк висувається в народні депутати по мажоритарному округу № 96 у Київській області від партії «Слуга народу».

Нагадаємо, що в мажоритарному окрузі № 94 від «Слуги народу» планує балотуватися ведучий програми «Гроші» на «1+1» Олександр Дубінський. Він конкуруватиме в цьому окрузі з чинним народним депутатом від «Блоку Петра Порошенка» Ігорем Кононенком.

Тим часом генеральний директор групи «1+1 медіа» і телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко балотуватиметься до Верховної Ради за списком партії «Слуга народу», де він посів місце № 9.

Окрім того, актор студії «Квартал 95» Юрій Корявченков (Юзік) піде на вибори по мажоритарному округу в Кривому Розі від партії «Слуга народу». В окрузі № 25 (Дніпро) від «Слуги народу» буде балотуватися блогер та співведучий ток-шоу «Народ проти» Максим Бужанський.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *