Директор інформагентства «Новини України» Олег Дейнека зареєстрований кандидатом в народні депутати

Про це йдеться на сайті Центральної виборчої комісії.

Колишній телеведучий програми «Гроші» на каналі «1+1», директор інформаційного агентства «Новини України» йде в парламент як самовисуванець по одномандатному округу №94 на Київщині (центр виборчого округу: місто Обухів, міста Васильків, Обухів; Васильківський, Обухівський райони).

«Народився 3 березня 1978 року в місті Полтаві, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, інформаційне агентство “Новини України”, безпартійний, проживає в місті Полтаві, судимість відсутня, само висування», – йдеться на сайті ЦВК.

Як писав «Детектор медіа», на одномандатному виборчому окрузі №92 балотується в парламент кореспондент газети «Вісник Сквирщини» Віталій Гудзенко.

Нагадаємо, журналістка ТСН на каналі «1+1» Ольга Василевська-Смаглюк висувається в народні депутати по мажоритарному округу № 96 у Київській області від партії «Слуга народу».

Нагадаємо, що в мажоритарному окрузі № 94 від «Слуги народу» планує балотуватися ведучий програми «Гроші» на «1+1» Олександр Дубінський. Він конкуруватиме в цьому окрузі з чинним народним депутатом від «Блоку Петра Порошенка» Ігорем Кононенком.

Тим часом генеральний директор групи «1+1 медіа» і телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко балотуватиметься до Верховної Ради за списком партії «Слуга народу», де він посів місце № 9.

Окрім того, актор студії «Квартал 95» Юрій Корявченков (Юзік) піде на вибори по мажоритарному округу в Кривому Розі від партії «Слуга народу». В окрузі № 25 (Дніпро) від «Слуги народу» буде балотуватися блогер та співведучий ток-шоу «Народ проти» Максим Бужанський.

Фото: gazetavv.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *