Журналістка ТСН балотуватиметься в народні депутати від «Слуги народу»

Журналістка «Телевізійної служби новин» на каналі «1+1» Ольга Василевська-Смаглюк висувається в народні депутати по мажоритарному округу № 96 у Київській області від партії «Слуга народу».

Про це вона особисто повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона має дві мети. «Перша. Не допустити в український парламент колишнього регіонала, голову фракції Воля народу” Ярослава Москаленка. Людину, яка згідно з письмовою реєстрацією була в парламенті 23 рази з 524. Людину, яка за останній рік виступила з трибуни парламенту аж двічі. І подала аж 6 законопроектів, 5 з яких відкликала, а доля останнього невідома. Тим не менш, це не заважає Москаленку отримувати голоси виборців», – написала журналістка.

Друга мета – «перевірити, чи правда людині потрібно від депутата 500 гривень, кіло гречки і забрендована лавочка. І чи правда, що більшість з нас – людей – не здатна грати в довгу”, делегуючи свою волю через депутата. Тоді мажоритарка мертва».

«Моя участь у виборах обов`язково стане основою для масштабного суспільного проекту, подробиці я розкажу 22 липня, незалежно від того, хто виграє. Такий мій задум», – додала вона.

Ольга Василевська-Смаглюк зауважила, що вона не вступала в партію «Слуга народу», а надає партії інтелектуальну підтримку, а партія їй – організаційну. Також вона нагадала, що партія залишила за собою право протягом місяця переглянути мажоритарних кандидатів. «Я ж залишаю за собою можливість контролювати все, що там відбувається: це чи-то зсередини, чи-то ззовні», – написала вона.

Нагадаємо, що в мажоритарному окрузі № 94 від «Слуги народу» планує балотуватися ведучий програми «Гроші» на «1+1» Олександр Дубінський. Він конкуруватиме в цьому окрузі з чинним народним депутатом від «Блоку Петра Порошенка» Ігорем Кононенком.

Тим часом генеральний директор групи «1+1 медіа» і телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко балотуватиметься до Верховної Ради за списком партії «Слуга народу», де він посів місце № 9.

Окрім того, актор студії «Квартал 95» Юрій Корявченков (Юзік) піде на вибори по мажоритарному округу в Кривому Розі від партії «Слуга народу». В окрузі № 25 (Дніпро) від «Слуги народу» буде балотуватися блогер та співведучий ток-шоу «Народ проти» Максим Бужанський.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *