Заліщук візьме участь у виборах до Верховної Ради по мажоритарному округу

Народна депутатка Світлана Заліщук йде на парламентські вибори по мажоритарному округу. Про це вона повідомила 7 червня на своїй Facebook-сторінці.

«Друзі, я наважилася і піду на парламентські вибори по мажоритарному округу. Самовисуванкою. Усвідомлюю, що це буде дуже не проста боротьба. Можливо, найскладніша за увесь мій професійний шлях – психологічно, фізично, ресурсно. Але так само усвідомлюю, що цей досвід мені дуже необхідний», – написала Заліщук.

Документи до ЦВК народна депутатка планує подати найближчим часом. Також Заліщук звернулася до демократичних партій, які оголосили про свою участь у парламентських виборах: «Принагідно звертаюся до демократичних партій, які вже оголосили похід на вибори – Голосу, Громадянської позиції, Самопомочі, Сили людей, Демальянс – визначатися з єдиними демократичними кандидатами в мажоритарних округах й уникнути конкуренції там, де вона допоможе проходу негідникам».

Пізніше Світлана Заліщук повідомила у соцмережах, що йде на парламентські вибори по мажоритарному округу 199 з центром у рідному Жашкові.

Нагадаємо, на президентських виборах Світлана Заліщук та Мустафа Найєм на президентських виборах підтримали Анатолія Гриценка як єдиного кандидата від демократичних сил.

28 лютого Світлана Заліщук написала заяву про вихід зі складу фракції «Блок Петра Порошенка».

Фото: Facebook-сторінка Світлани Заліщук

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *