Найєм та Заліщук заявили, що підтримають на президентських виборах Анатолія Гриценка

Народні депутати Світлана Заліщук та Мустафа Найєм підтримають на президентських виборах Анатолія Гриценка як єдиного кандидата від демократичних сил.

Про це вони заявили у ефірі «Радіо НВ».

«Ми говорили з самого початку, що суспільству зараз потрібен єдиний кандидат від демократичних сил», – зазначила пані Заліщук.

За її словами, альтернативою «підкупу голосів та розкраданню оборонної сфери» має стати єдиний кандидат у президенти і єдина платформа демократичних сил на парламентських виборах.

Мустафа Найєм заявив, що закликав до об’єднання трьох кандидатів – Андрія Садового, Анатолія Гриценка і Святослава Вакарчука. На його думку, Вакарчук наразі має «сказати своє слово» з приводу такого кандидата.

«Зараз ми отримали такого кандидата, і я буду щиро радий з ним працювати. Якщо вони вирішили, що це пан Гриценко, добре, це буде пан Гриценко», – сказав він.

Нардеп також наголосив, що буде працювати з Анатолієм Гриценком «без жодних забов’язань», про що вже проінформувал самого кандидата.

Світлана Заліщук та Мустафа Найєм також подякували меру Львова Андрію Садовому за те, що він зняв свою кандидатуру на пост президента України на користь лідера Громадянської позиції Анатолія Гриценка.

Нагадаємо, наприкінці лютого стало відомо, що колишні журналісти – нардепи Світлана Заліщук, Мустафа Найєм та Сергій Лещенко вийшли з фракції БПП.

13 лютого Мустафа Найєм повідомив про запуск нової громадсько-політичної ініціативи «Дій з нами». До ініціативи увійшли крім нього ще чотири народних депутати: Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Олексій Мушак та Наталія Кацер-Бучковська.

24 січня Світлана Заліщук стала радницею кандидата у президенти Анатолія Гриценка.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *