Нардеп від «БПП» стала радницею Гриценка

Народна депутатка Світлана Заліщук, яка пройшла у парламент від «Блоку Петра Порошенка», стала радницею кандидата у президенти Анатолія Гриценка, про що повідомила на своїй Facebook сторінці.

Тепер офіційно. Я прийняла пропозицію Анатолія Гриценко стати радником кандидата у президенти з міжнародних питань. Це моя країна, і я рада, що в мене є шанс використати свій досвід, контакти та можливості, щоб посилити підтримку наших європейських прагнень, протидію Північному потоку 2, сприяти звільненню заручників, військовій та політичній підтримці в протидії агресії», – написала Заліщук.

Світлана Заліщук та нардеп Мастафа Найєм разом з Анатолієм Гриценком поїхали на Всесвітній економічний форум у Давосі.

«Вже мали зустрічі з Колишнім генсеком НАТО Расмунсеном, керівниками Atlantic Council Фредом Кемпом та Джоном Хербстом, колишнім британським прем‘єром Тоні Блером. Україна недостатньо присутня в адженді Форуму в Давосі. Тому бачу завдання на двосторонньому рівні збільшити нашу присутність в Давосі. Готова до бою», – додала Заліщук.

Світлана Заліщук громадська активістка, журналістка, була засновницею та членкинею журналістського руху «Стоп цензурі!» з 2010 до 2014 року, співзасновницею та координаторкою руху «Чесно» з 2011-го до 2014 року.

Нагадаємо, 15 січня ЦВК зареєструвала Анатолія Гриценка кандидатом у президенти. Станом на 22 січня ЦВК зареєструвала 13 кандидатів: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгена Мураєва, Анатолія Гриценка,  Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка та Романа Насірова, Юрія Бойка.

Фото: Facebook Світлани Заліщук

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *