Шефіра призначено першим помічником президента, а сценариста «Слуги народу» – заступником глави АП

Відповідні укази оприлюднено на сайті президента України.

Так, бізнес-партнер Волоидмира Зеленського по групі компаній «Квартал» Сергій Шефір став першим помічником президента.

Продюсер Кирило Тимошенко, який зробив промо кампанії Зеленського, а також сценарист «Слуги народу» Юрій Костюк призначені заступниками глави адміністрації президента.

Зазначимо, що Кирило Тимошенко є засновником і керівником ТОВ «Гудмедіа». Він же був помічником-консультантом на громадських засадах позафракційного народного депутата Андрія Денисенка. GoodMedia, зокрема, виробляла відеорекламу про досягнення уряду Володимира Гройсмана, ролики на замовлення Міністерства інформаційної політикифільм «Битва за Дніпро» про роль команди Ігоря Коломойського в подіях 2014 року, посткарди для країн-учасниць «Євробачення» тощо. Також його продакшн знімав телефільм «5 днів з Кононенком» про народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Ігоря Кононенка, який показали 5 канал і Прямий канал.

Юрист та продюсер Андрій Єрмак, який є також засновником Garnet International Media Group, призначений помічником президента.

Куратор діджитал-кампанії Зеленського Михайло Федорів став позаштатним радником голови держави.

Андрій Герус, голова Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг з 2017 року, повідомляє Громадський рух «Чесно».  Призначений представником президента України у Кабінеті Міністрів України.

Екс-заступник міністра юстиції Руслан Рябошапка, став заступником глави Адміністрації Президента України.

Руслан Стефанчук, якого у команді Володимира Зеленського називали ідеологом партії «Слуга народу», став  радником Президента України – представником Президента України у Верховній Раді України.

Сергій Трофімоввиконавчий продюсер «Студії Квартал-95» і був куратором кінематографічного напрямку розвитку студії. За указом президента призначений заступником глави Адміністрації Президента України.

Нагадаємо, Володимир Зеленський призначив головою своєї Адміністрації Андрія Богдана.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *