Зеленський призначив Андрія Богдана главою АП

Президент України Володимир Зеленський призначив головою своєї Адміністрації Андрія Богдана. Відповідний указ розміщено на сайті голови держави.

«Відповідно до частини третьої статті 106 Конституції України, ураховуючи пункт 2 частини третьої статті 3 Закону України «Про державну службу» постановляю: призначити Бгдана Андрія Йосиповича Главою Адміністрації Президента України», – йдеться в документі.

Як пише ВВС, пан Богдан працював на високих посадах за часів Віктора Януковича, тому начебто підпадає під заборону займати державні посади згідно із законом про люстрацію і не має права ставати головою АП.

Нагадаємо, раніше журналісти «Схем» повідомляли, що протягом двох останніх років Володимир Зеленський щонайменше одинадцять разів літав до Женеви, коли там мешкав олігарх Ігор Коломойський, а після переїзду олігарха в Ізраїль влітку 2018-го Зеленський ще двічі злітав до Тель-Авіва. За їх даними, у кожній другій поїздці Зеленського супроводжував юрист олігарха Андрій Богдан, який став головним юридичним радником кампанії Зеленського на виборах президента.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський наголосив, що не літав у зазначені міста в політичний період.

Бізнес-партнер Володимира Зеленського в групі компаній «Квартал» Сергій Шефір повідомив, що Андрій Богдан був «підказувачем» Зеленського у передвиборчій кампанії.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *