Порошенко та Зеленський уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський»

Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський». Про це на брифінгу 16 квітня сказав речник штабу Порошенка Олег Медведєв.

«Сьогодні зранку була укладена тристороння угода, яку підписали НСК “Олімпійський”, представники виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Це – тристоронній договір про оренду стадіону на вечір 19 квітня», – повідомив Медведєв.

Також за його словами, ввечері 16 квітня штаби кандидатів мають продовжити переговори. «Наші представники збираються обговорювати регламент цих дебатів. Поки що у нас різні бачення: одна сторона налаштована на шоу, ми – на проведення повноцінної дискусії», – сказав Медведєв.

У команді Порошенка запевнили, що він згоден на дебати на стадіоні, зокрема 19 квітня, але, за словами Медведєва, це має бути «змістовна кількагодинна дискусія, а не феєричне шоу». Та додав, що «за основу дебатів має бути взятий той формат проведення дискусії, який прописаний в законі. Це – дебати на базі суспільного телебачення»

Нагадаємо, 15 квітня кандидат на посаду президента та чинний президент Петро Порошенко запропонував своєму опоненту Володимиру Зеленському провести дебати 19 квітня на НСК «Олімпійський» з 16.00 до 18.00. У штабі Володимира Зеленського не підтримали провести дебати в робочий час.

14 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийшов на дебати на НСК «Олімпійський», як і заявляв.

 11 квітня кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Петро Порошенко закликав Зеленського прийти на НСК  «Олімпійський» на дебати 14 квітня, а 19 квітня прийти на дебати в студію Суспільного. Зеленський сказав, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня. 

А 12 квітня Володимир Зеленський прокоментував розмову з Петром Порошенком, яка відбулася в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1». «Мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський”», – сказав Зеленський.

9 квітня голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук та голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія заявили, що Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії Суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20.00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

«Детектор медіа» збирає основні події, які відбуваються навколо дебатів між кандидатами Порошенком та Зеленським.

Фото: 5 канал

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *