Порошенко протиставив віртуальну боротьбу дебатам і відхрестився від роликів проти Зеленського

Кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що не причетний до роликів проти Володимира Зеленського, а також не має підтверджень наркозалежності Зеленського. Про це він сказав 14 квітня на НСК «Олімпійський», куди приїхав для участі у дебатах з Володимиром Зеленським. 

Журналістка «Громадського радіо» Анастасія Горпинченко запитала Порошенка про «чорний піар» проти Зеленського: «Чи причетна ваша команда до хвиль «чорного піару» проти Володимира Зеленського, зокрема ролики, які з’явилися в інтернеті, де його звинувачують в наркоманії, або де його збиває вантажівка?».

Петро Порошенко заявив, що не має доказів наркозалежності Зеленського, а також не має відношення до створення роликів проти свого опонента:

«Щодо можливих звінувачень у наркозалежності. Я казав про це три рази, я не маю жодних доказів, які би підтввердужвали, що Зеленський наркоман. Тому ніколи його так не називав. Ви пам’ятаєте ролик, який точно не я виготовив, а знімався там Володимир Зеленський, де він бігав по цьому стадіону (НСК «Олімпійський» – ред.) і сказав, що тут у будь-який час ми чекаємо вас на дебати. За участі народу, а не прихильників. Народ прийшов.

Не я, а у своєму ролику пан Зеленський сказав про те, що ми маємо обов’язково перед дебатами здати тести. Я був здивований і не зрозумів, чому саме терміново всі мають бігти здавати тести. Я прийшов на стадіон, мені нема чого приховувати. А потім почалися детективні історії. Мені це не цікаво. Але чи залишились у нас питання по здачі тестів? Залишились. Але все, поставимо крапку.

І щодо виготовлення ролику, я не хочу мірятися роликами. Я категоричний противник віртуальної кампанії. І для того, щоб народна творчість того чи іншого кандидата, чи незалежних креативних агенцій зменшити свій пил, є єдиний інструмент – дебати».

Нагадаємо, 14 квітня о 14:14 кандидат у президенти Петро Порошенко прийшов на НСК «Олімпійський», куди запрошував іншого кандидата Володимира Зеленського для проведення дебатів. Порошенко сказав, що чекатиме Зеленського до 15.00, однак Зеленський так і не приїхав на дебати.

11 квітня кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Петро Порошенко закликав Зеленського прийти на НСК  «Олімпійський» на дебати 14 квітня, а 19 квітня прийти на дебати в студію Суспільного. Зеленський сказав, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня. 

А 12 квітня Володимир Зеленський прокоментував розмову з Петром Порошенком, яка відбулася в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1». «Мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський”», – сказав Зеленський.

9 квітня голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук та голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія заявили, що Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії Суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20.00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

«Детектор медіа» збирає основні події, які відбуваються навколо дебатів між кандидатами Порошенком та Зеленським.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *