У Зеленського призначили час проведення дебатів на НСК «Олімпійський»

Команда кандидата на пост президента Володимира Зеленського призначила час проведення дебатів 19 квітня на НСК  «Олімпійський». Відео з відповідною інформацією опублікували на Facebook-сторінці «Команда Зеленського»

«19 квітня о 19.00 – головні дебати країни. Суспільство отримає відповідь на головне питання: минуле чи майбутнє? НСК «Олімпійський» 19 квітня 0 19.00», – йдеться у ролику. 

Нагадаємо, 11 квітня кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Петро Порошенко закликав Зеленського прийти на НСК  «Олімпійський» на дебати 14 квітня, а 19 квітня прийти на дебати в студію Суспільного. Зеленський сказав, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня. 

11 квітня Представники штабів кандидатів на пост президента Петра Порошенка та Володимира Зеленського зустрілися на НСК «Олімпійський», щоб провести переговори щодо дебатів. Однак сторони не дійшли згоди.

10 квітн ряечник штабу Порошенка Олег Медведєв повідоми, що Петро Порошенко буде чекати свого опонента Володимира Зеленського для проведення дебатів на стадіоні 14 квітня, а ввечері 19 квітня піде на офіційні дебати на Суспільне.

9 квітня голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук та голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія заявили, що Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії Суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20: 00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

«Детектор медіа» збирає основні події, які відбуваються навколо дебатів між кандидатами Порошенком та Зеленським.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *