Штаби Порошенка та Зеленського не змогли домовитися щодо дебатів

Представники штабів кандидатів на пост президента Петра Порошенка та Володимира Зеленського зустрілися на НСК «Олімпійський», щоб провести переговори щодо дебатів. Однак сторони не дійшли згоди. Про це передають журналісти 5 каналу.

Зустріч мала бути відкритою для преси, але відбулася в закритому режимі. Представники обох штабів говорили 20 хвилин за закритими дверима.

«Порошенко підтверджує свою участь на НСК «Олімпійський» у дебатах 14 квітня о 14:14. Стосовно 19 квітня ми готові розмовляти, але у нас дуже багато тем для обговорення. Ми навіть готові до дебатів в проміжні дати», – заявив голова фракції «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов.

У штабі Володимира Зеленського щодо дати дебатів думка не змінилася.

«На нашу думку, єдиною можливою датою на даному етапі виборчого процесу, це виключно 19 квітня, в останній день перед «днем тиші». Тому це може бути тільки 19 квітня, а не 14 квітня. Треба ставатися більш відкритими та не боятися виходити у публічний прості, у тому числі, на стадіоні»,-сказав представник штабу Зеленського Іван Баканов.

Нагадаємо, раніше у штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського запропонували провести дебати по телемосту у прямому ефірі.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *