До НСК «Олімпійський» не надходило жодних офіційних заявок щодо дебатів кандидатів у президенти

До державного підприємства НСК «Олімпійський» не надходило жодних офіційних заявок, чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти, це власна ініціатива одного з кандидатів. Про це повідомляє державне підприємство НСК «Олімпійський» на своїй офіційній Facebook-сторінці.

«До уваги ЗМІ та громадськості! Пропозиція одного з кандидатів в президенти провести такі дебати на стадіоні НСК “Олімпійський” в Києві – є його власною ініціативою. Вона не обговорювалася з керівництвом держпідприємства та не узгоджувалася з графіком проведення заходів на стадіоні», – йдеться у зверненні.

В «Олімпійському» також зауважили, що в разі надходження пропозицій про дебати адміністрація НСК «Олімпійський» буде розглядати їх в робочому порядку. «НСК “Олімпійський” є аполітичним державним підприємством та не бере жодної участі у виборчій кампанії жодного з кандидатів у президенти України».

Нагадаємо, 3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів».

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія вважає, що такий формат можливий, але Порошенко виклик не прийме.
Нагадаємо, 1 квітня радник Володимира Зеленського Руслан Рябошапка сказав, що не бачить сенсу у дебатах його кандидата з Петром Порошенком.

Раніше 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України офіційно запросила кандидатів на пост президента України, які пройшли в другий тур виборів, узяти участь у дебатах.

31 березня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів з іншим кандидатом та чинним президентом Петром Порошенком перед другим туром. Раніше Петро Порошенко заявив, що дебати є ключовим елементом другого туру президентських виборів 2019.

26 березня на сайті електронних петицій президента України з’явилася петиція про публічні дебати кандидатів у президенти.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *