Зеленський готовий до дебатів, а Порошенку варто вибачитися – політтехнолог Зеленського

Кандидат у президенти Володимир Зеленський готовий до дебатів перед другим туром президентських виборів, але спочатку потрібно дочекатися його офіційного оголошення. А Петру Порошенку спочатку потрібно вибачитися перед Зеленським та іншими кандидатами. Про це сказав політтехнолог Володимира Зеленського Дмитро Разумков «Інтерфакс-Україна».

«Володимир Зеленський дав чітко зрозуміти, що готовий до дебатів, і йому все одно, буде це Петро Порошенко, Юлія Тимошенко чи якийсь інший кандидат. Як це буде відбуватися, в якому режимі і коли – я поки що нічого не можу сказати. Дочекаймося спочатку другого туру», – сказав Дмитро Разумков.

Разумков зазначив, що розуміє «в які ворота намагаються грати» опоненти, однак вважає, що спочатку Петру Порошенку варто вибачитися перед тими, кого він образив. Зокрема, назвавши його команду «маріонетками Коломойського», а інших кандидатів «проросійськими».

Нагадаємо, 1 квітня радник Володимира Зеленського Руслан Рябошапка сказав, що не бачить сенсу у дебатах його кандидата з Петром Порошенком. А також додав, що оскільки Петро Порошенко вважає Володимира Зеленського маріонеткою олігарха Ігоря Коломойського, то «може він (Петро Порошенко – ред.) з Коломойським влаштує дебати?  Чи Коломойський з Медведчуком?».

А голова політради «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук заявив, що готовий дебатувати з будь-ким, у відповідь на запитання радника Володимира Зеленського Руслана Рябошапки.

Раніше 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України офіційно запросила кандидатів на пост президента України, які пройшли в другий тур виборів, узяти участь у дебатах.

31 березня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів з іншим кандидатом та чинним президентом Петром Порошенком перед другим туром. Раніше Петро Порошенко заявив, що дебати є ключовим елементом другого туру президентських виборів 2019.

26 березня на сайті електронних петицій президента України з’явилася петиція про публічні дебати кандидатів у президенти.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *