Медведчук відповів раднику Зеленського на пропозицію провести дебати з Коломойським

Голова політради «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук заявив, що готовий дебатувати з будь-ким, у відповідь на запитання радника Володимира Зеленського Руслана Рябошапки. Про це він сказав в ефірі телеканалу «112 Україна».

Віктор Медведчук сказав, що «віддає данину розумникам команди Зеленського і якщо говорити серйозно» то він готовий до дебатів з будь-ким.

«Те, що запропонував радник Зеленського… Я не знаю, наскільки Зеленський представляє Коломойського, але я не можу представляти Порошенка, тому що багато років виступав проти нього і підтримував іншого кандидата на виборах», – заявив Медведчук.

Він зазначив, що ні він, ні політсила «Опозиційної платформи» не підтримуватиме жодного з кандидатів у другому турі виборів президента. Однак зауважив, що сам виступає за дебати, адже «це важливо для країни, громадян та виборців».

1 квітня радник Володимира Зеленського Руслан Рябошапка сказав, що не бачить сенсу у дебатах його кандидата з Петром Порошенком. А також додав, що оскільки Петро Порошенко вважає Володимира Зеленського маріонеткою олігарха Ігоря Коломойського, то «може він (Петро Порошенко – ред.) з Коломойським влаштує дебати?  Чи Коломойський з Медведчуком?».

Нагадаємо, 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України офіційно запросила кандидатів на пост президента України, які пройшли в другий тур виборів, узяти участь у дебатах.

31 березня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів з іншим кандидатом та чинним президентом Петром Порошенком перед другим туром. Раніше Петро Порошенко заявив, що дебати є ключовим елементом другого туру президентських виборів 2019.

26 березня на сайті електронних петицій президента України з’явилася петиція про публічні дебати кандидатів у президенти.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *