1 квітня ICTV покаже марафон спецвипусків програми «Факти. Вибори»

Перший випуск програми «Факти. Вибори» вийде в ефір о 7:00 та розкриє такі теми: «Перші результати»; «Коментарі експертів»; «Чи буде другий тур?»; «Порушення на дільницях». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Наступні спецвипуски будуть виходити о 12:45, 15:45, 18:45, 21:00.

«Ми хочемо зробити основний акцент саме на ранок 1 квітня, оскільки, прокинувшись, люди хочуть зрозуміти: в якій країні вони прокинулися і хто буде президентом. Тому о 7:00 на ICTV починається виборчий марафон. Впродовж двох годин «Факти. Вибори» будуть інформувати українців про те, як пройшла виборча ніч, наскільки було мирно і спокійно (чи навпаки) на виборчих дільницях, як почався підрахунок голосів», – розповів шеф-редактор програми «Факти» Віктор Сорока.

За його словами, окрім результатів «Національного екзит-полу 2019», у спецвипусках будуть прямі включення з виборчих дільниць та з Центральної виборчої комісії.

Як відомо, 31 березня телеканал ICTV запускає низку спецвипусків інформаційної програми «Факти». Вони будуть виходити о 8:45, 12:45, 15:45 та о 20:00.

Раніше повідомлялось, що 31 березня програма «Вікна-новини» вийде в ефір СТБ зі спеціальним випуском. Телеканал «Еспресо» у день виборів запустить марафон «Дізнавайся першим з “Еспресо”», ТСН на «1+1» проведе 7-годинний марафон «Вибір країни», а «112 Україна» покаже марафон «Хто?». Також 31 березня із 7 години ранку на телеканалі «Наш» («Максі-ТВ») стартує марафон «Наш Президент», який триватиме 42 години. 24 Канал у день виборів розпочне телемарафон на півтори доби, 5 канал запустить цілодобовий марафон, 8-годинний телемарафон покаже телеканал ZIK, а канал «Україна» готує чотиригодинний марафон у день виборів.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *