Канал «Наш» 31 березня проведе марафон «Наш Президент»

31 березня із 7 години ранку на телеканалі «Наш» («Максі-ТВ») стартує марафон «Наш Президент», який триватиме 42 години.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Під час марафону в прямому ефірі, безперервно впродовж 42 годин, глядачі зможуть спостерігати за ходом виборів: дізнаватися в режимі онлайн останні дані ЦВК, стежити за ходом голосування в прямому ефірі, як зі студії, так і безпосередньо з виборчих дільниць різних міст, звідки включатимуться наші власні кореспонденти», – йдеться в повідомленні.

Як відомо, 7 листопада в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш». Канал розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

6 грудня 2018 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження ТОВ «Наша Прага» за самовільне переформатування жіночого телеканалу «Максі-ТВ» на інформаційний телеканал «Наш». Також Нацрада відмовила в переоформленні ліцензії компанії, яка б узаконила переформатування каналу. Компанія оскаржуватиме рішення Нацради в суді.

Як повідомляв Детектор виборів, 7 березня кандидат у президенти Євген Мураєв, родині якого належить канал «Наш» («Максі-ТВ») знявся з президентських виборів на користь кандидата Олександра Вілкула.

Нагадаємо, що 31 березня телеканал «Еспресо» запустить марафон «Дізнавайся першим з “Еспресо”», ТСН на «1+1» проведе 7-годинний марафон «Вибір країни», а «112 Україна» покаже марафон «Хто?».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *