ТСН проведе 7-годинний марафон «Вибір країни» у день президентських виборів

31 березня на телеканалі «1+1» ТСН проведене семигодинний марафон до дня виборів. Команда телеканалу розгорне студії біля Центральної виборчої комісії, на Майдані незалежності та ще одного майданчика просто неба.

Марафон розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та о 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 Юлія Бориско повідомить про поточну ситуацію. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск «Вибір країни».

З виїзного майданчика біля ЦВК Лідія Таран розповість про явку на виборах-2019, Алла Мазур оголосить перші результати екзит-полів зі студії на Майдані незалежності. Наталія Мосейчук презентує актуальну аналітику та розкаже про хід передвиборчої кампанії з ще однієї локації просто неба.

Протягом дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушеннях під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їх реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також закордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі.

Команда телеканалу також підготувала графіку, яку глядачі «1+1» побачать у проекції на впізнавані будівлі Києва.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *