24 Канал у день виборів розпочне телемарафон на півтори доби

31 березня, у день виборів президента України, на 24 каналі покажуть виборчий телемарафон.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Вже з 7 ранку журналісти телеканалу чергуватимуть на виборчих дільницях по всій країні, у штабах кандидатів та ЦВК, аби оперативно розповідати, як голосує країна. О 18:00 телеканал розпочинає великий виборчий марафон, який триватиме півтори доби», – анонсують на каналі.

Вестимуть марафон Артем Овдієнко, Дарія Кудімова, Леся Вакулюк, Ілона Довгань, Тетяна Кругова та Кароліна Король. Разом з експертами, політиками та кандидатами в президенти вони будуть в прямому ефірі стежити за ходом голосування та обговорювати результати народного волевиявлення.

Також повідомляється, що о 20:00 канал оголосить результати Національного екзит-полу. В прямому ефірі в студії їх прокоментує Олексій Гарань – науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи».

А в ніч після виборів канал «24» покаже кадри з життя політиків, які претендують на президентську посаду.

«Ми покажемо і розкажемо, якими знають і пам’ятають кандидатів в їх рідних містах», – повідомляють на каналі.

Раніше повідомлялось, що 31 березня програма «Вікна-новини» вийде в ефір СТБ зі спеціальним випуском. Телеканал «Еспресо» у день виборів запустить марафон «Дізнавайся першим з “Еспресо”», ТСН на «1+1» проведе 7-годинний марафон «Вибір країни», а «112 Україна» покаже марафон «Хто?». Також 31 березня із 7 години ранку на телеканалі «Наш» («Максі-ТВ») стартує марафон «Наш Президент», який триватиме 42 години.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *