Студія «Квартал 95» випустила документальний спецпроект «Душа не пропала…»

Фільм – про допомогу студії й Володимира Зеленського бійцям української армії та волонтерам з початку воєнних дій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби.

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського випустила документальний спецпроект «Душа не пропала…», щоб показати, що вони активно допомагали й допомагають від початку війни в Україні.

«Ця робота ведеться системно, протягом усіх цих років, але ніколи хлопці з «Кварталу» особливо не афішували своєї діяльності, не піарилися на цьому. Останнім часом у зв’язку з політичною кампанією Володимира Зеленськогоу соціальних мережах і деяких ЗМІ з’являються маніпулятивні публікації, які спотворюють факти з метою дискредитувати лідера виборчих перегонів. Ми вирішили показати унікальні кадри хроніки: неформальні виступи «Кварталу» і дружні зустрічі з військовими на передовій, інтерв’ю акторів студії «Квартал 95» про війну і людей, які вже п’ять років захищають гідність, незалежність і територіальну цілісність нашої держави», – повідомляє прес-служба Володимира Зеленського.

У коментарі «Детектору медіа» прес-служба повідомила, що документальний фільм «Душа не пропала …» не транслюватиметься на телеканалах, а тільки на youtube. Хронометраж фільму 27 хв. 25 сек.

Наразі фільм на youtube має майже 79 тисяч переглядів.

Нагадаємо, Комітет виборців України вважає показ фільму «Слуга народу 3» передвиборною агітацією – тобто діяльністю, яка спонукає виборців голосувати за Володимира Зеленського, який грає роль головного героя у фільмі. Назва фільму є такою ж, як назва політичної партії, від якої пан Зеленський бере участь у виборах президента України.

Кандидат у президенти і головний актор серіалу «Слуга народу» Володимир Зеленський у коментарі ТСН на телеканалі «1+1» назвав шум довкола фільму маркетингом і подякував за рекламу.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *