Володимир Зеленський назвав претензії до серіалу «Слуга народу-3» маркетингом і подякував за рекламу

Кандидат у президенти і головний актор серіалу «Слуга народу» Володимир Зеленський у коментарі ТСН на телеканалі «1+1» назвав шум довкола фільму маркетингом і подякував за рекламу. «По-перше, я вдячний. Я вражений трішки, але вдячний. Такого маркетингу Студія “Квартал 95”, а саме – фільм “Слуга народу-3″ ніколи б не отримав. Я не бачив ні в одному суспільстві, і ні в одній країні світу я не бачив, щоб уряд країни рекламував серіал”, – заявив Зеленський, додавши, що йому «приємно, що всі стурбовані – вийде, чи не вийде» серіал, пише «Українська правда».

«Уже всі все зробили, щоб цей фільм подивилась максимальна кількість громадян нашої країни», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, Комітет виборців України вважає показ фільму «Слуга народу 3» передвиборною агітацією – тобто діяльністю, яка спонукає виборців голосувати за Володимира Зеленського, який грає роль головного героя у фільмі. Назва фільму є такою ж, як назва політичної партії, від якої пан Зеленський бере участь у виборах президента України.

КВУ закликає Володимира Зеленського оплатити показ фільму «Слуга народу 3» на телеканалах, які його транслюватимуть, із виборчого фонду кандидата в президенти. В іншому випадку, це буде порушення закону «Про вибори президента України», згідно з яким фінансування передвиборної агітації поза виборчим фондом кандидата заборонено.

Раніше ведучий «1+1» Олександр Дубинський звинуватив народного депутата Олександра Черненка, Комітет виборців України і «Радіо Свобода» в планах не допустити «Слугу народу-3» на екрани.

Черненко у коментарі УНІАН підтвердив, що голос на записі його, але заявив, що саме листування є «фейком», оскільки воно «змонтоване» з його розмов з різними співрозмовниками.

«Мій голос. Це нарізані різні телефонні розмови. Я сьогодні з багатьма юристами, своїми помічниками консультуюся з цього питання і не виключаю, що мій телефон прослуховується. Якесь листування з цього приводу я точно не вів і не веду, це повністю фейк», – сказав Черненко.

«Хоча те, що нарізані мої розмови по телефону з різними людьми і скомпільовані – я цього не виключаю. Дійсно такі розмови були, але це на рівні медіаюристів та інших фахівців», – сказав Черненко.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *