Реаліті-шоу «Зе президент» канал «1+1» показує у вечірньому прайм-таймі на комерційних умовах

25 січня 2019 року в ефірі телеканалу «1+1» стартував проект «Зе президент» про Володимира Зеленського у прайм-таймі відразу після випуску вечірніх новин ТСН. Це так звані влоги Володимира Зеленського, які він розміщує на youtube. Але в програмі «1+1» цей проект був зазначений як реаліті-шоу.

«Детектор медіа» поцікавився у каналу «1+1», хто знімає цей продукт, на яких умовах телеканал його показує, яка буде періодичність, хронометраж випусків і тривалість циклу і чи зміняться умови розміщення цього проекту в ефірі «1+1», коли Володимир Зеленський буде зареєстрований як кандидат у президенти.

Прес-служба телеканалу відповіла на запит «Детектора медіа»: «Телеканал «1+1» не займається виробництвом цього проекту та показує його на комерційних умовах. Хронометраж відео не буде змінюватися».

На сьогодні вийшло три таких влоги. У першому випуску зафільмовано, як Зеленський з командою подають документи в ЦВК, проводять у неформальній обстановці з’їзд партії «Слуга народу», на якій висувають в кандидати в президенти Володимира Зеленського тощо. У другому йдеться про те, як українців «розводять на виборах», роз’яснення експертів, які бувають покарання за порушення виборчого законодавства. Також показано, як Зеленський займається спортом у фітнес-центрі тощо.

У третьому влозі – наголос на економічні проблеми українців та поради експертів як змінити ситуацію на краще.

Журналістка Мар’яна П’єцух на своїй сторінці у Facebook написала про третій випуск влогу: «Лежу, нікого не чіпаю, а в телевізорі раптом Віталій Шабунін і Сергій Лещенко проводять лікбез Володимиру Зеленському, як правильно боротися з корупцією. Довелося зриватися і робити скріншоти. П. С. щодня «Плюси» показують “реаліті-шоу”, як Зеленський іде в президенти і постійно в його штаб приходять експерти вчити його державотворенню. І як я розумію, експерти Шабунін і Лещенко в різні штаби ходять з лікбезами».

Нагадаємо, керівники Прямого каналу відмовилися коментувати «чорний піар» про Зеленського.

Раніше була оприлюднена передвиборна програма художнього керівника студії «Квартал 95» Володимира Зеленського.

Фото: скріншот з влогу, скріншоти зі сторінки у Facebook Мар’яни П’єцух

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *