Зураб Аласанія: ​”Я​ не хочу вести дебати російською мовою​”​

13 жовтня на Першому національному стартують «Національні дебати», в яких братимуть участь 28 партій з 29-ти. КПУ відмовилась від участі, але письмової відмови організатори так і не дочекались.​ Тим часом після гарячих дебатів на каналі​ вирішили: ведучі передвиборчого проекту спілкуватимуться із гостями двома мовами: Мирослава Гонгадзе – українською, Зураб Аласанія – російською.

Мирослава Гонгадзе та Зураб Аласанія, модератори дебатів між партіями, що беруть участь у парламентських виборах-2014, спілкуватимуться із гостями студії двома мовами – українською та російською. Проте для пана Аласанії це неприємна обставина. “Російську мову в мені вбиває Путін”, – говорить гендиректор Першого національного.

Крім цього, глядачі онлайн-трансляції зможуть дивитись випуски дебатів кримськотатарською та англійською мовами на youtube-каналі Першого національного та на сайті campus30.org.

Вчора шляхом жеребкування було визначено, у якій послідовності та хто з ким дебатуватиме у прямому ефірі. Детальніше про те, як це було,- у нашому матеріалі.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *