Зеленський поки що не прийшов на «Олімпійський», Порошенко чекатиме його до 15.00

Кандидат у президенти Володимир Зеленський поки що не прийшов на дебати на НСК «Олімпійський», як і заявляв.

14 квітня о 14:14 кандидат у президенти Петро Порошенко прийшов на НСК «Олімпійський», куди запрошував іншого кандидата Володимира Зеленського, для проведення дебатів.

Володимир Зеленський на стадіоні поки що не з’явився, як і казав раніше. Петро Порошенко звернувся до іншого кандидата: «Сьогодні до Олімпійського з будь-які точки Києва можна легко доїхати за 40 хвилин. Домовимося, що 40-45 хвилин до 15.00 ми чекаємо Володимира Зеленського».

Петро Порошенко також повторив, що 19 квітня буде на дебатах на Суспільному.

Нагадаємо, 11 квітня кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Петро Порошенко закликав Зеленського прийти на НСК  «Олімпійський» на дебати 14 квітня, а 19 квітня прийти на дебати в студію Суспільного. Зеленський сказав, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня. 

А 12 квітня Володимир Зеленський прокоментував розмову з Петром Порошенком, яка відбулася в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1». «Мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський”», – сказав Зеленський.

9 квітня голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук та голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія заявили, що Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії Суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20.00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

«Детектор медіа» збирає основні події, які відбуваються навколо дебатів між кандидатами Порошенком та Зеленським.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *