Прямий канал поширив «злив розмови Тимошенко з Коломойським»

11 березня ефірі Прямого каналу ведучі Василіса Фролова та Сергій Дойко повідомили, що у мережі з’явився запис приватної телефонної розмови, «ймовірно», між кандидатом у президенти Юлією Тимошенко та олігархом Ігорем Коломойським. Та процитували дописи користувачів Facebook щодо аудіозапису.

«У мережі з’явилася приватна телефонна розмова, ймовірно, між лідером “Батьківщини” пані Тимошенко  та олігархом Ігорем Коломойським. Судячи з цього аудіозапису є думка, що Тимошенко дзвонила, щоб привітати пана Коломойського з днем народження», – сказав Сергій Дойко.

Запис датовано лютим 2019 року, оприлюднено 7 березня 2019 року на британському сервісі LiveLeak, який самі ж ведучі називають сайтом «для зливів».

За словами Василіси Фролової, на розмову «нібито Тимошенко та нібито Коломойського» активно реагують користувачі соцмереж. Зокрема, в ефірі Прямого ведуча процитувала допис політолога Володимира Цибулька, який пише про зв’язки Тимошенко з Коломойським, у якого «два кандидати – Зеленський та Юля. Вона (Тимошенко – ред.) й раніше завжди розраховувалася з Коломойським за підтримку на виборах».

А також коментарі користувачів Facebook Василя Урізка: «Оце і є ті наші внутрішні вороги, які для України роблять тільки шкоду. Це не українці, це нелюди, вони тікають, коли їм на хвіст наступають одразу в Ізраїль чи в Італію, до країни яка підтримує»; Свирида Романа: «То просто Коломойський її спонсор і все»; Лариси Бойко «Коломойський своїми грошима, які вкрав у українців, колошматить усю Україну! Ні – Зеленському! Ні – Тимошенко!» та інших.

Коментарів Юлії Тимошенко щодо «злитого» аудіозапису в ефірі Прямого не було. Про спробу зв’язатися з Тимошенко ведучі також нічого не сказали.

Нагадаємо, 22 лютого за інформацією журналістів Прямого, знімальну групу телеканалу не пустили на прес-конференцію кандидата у президенти Юлії Тимошенко. На думку прес-секретарки Юлії Тимошенко Марини Сороки, це була провокація з боку журналістів Прямого каналу.

14 лютого Прямий канал повідомив про смерть в окупованому Криму тигриці, яку дарували Юлії Тимошенко. У зоопарку «Детектору медіа» спростували цю інформацію.

Також телеканал Прямий знімає багатосерійний мультфільм «Зашкварені» з натяком на кандидатів у президенти України, який межує з чорним піаром. Лідерка «Батьківщини» виступає головною героїнею у всіх випусках.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *