У міськраді Ірпеня назвали провокацією виявлені в приміщенні агітаційні матеріали Порошенка

7 березня рух «Чесно» повідомив, що в приміщенні Ірпінської міської ради поліція вилучила агітаційні матеріали кандидата в президенти Петра Порошенка. Міськрада заявляє, що цей інцидент – провокація, її начебто влаштували невідомі особи, які розкидали агітматеріали по всій актовій залі, щоб «створити картинку».

Про це повідомляє прес-служба Ірпінської міської ради.

«Сьогодні (7 березня – ред.) зранку невідомі привезли в приміщення актової зали Ірпінської міської ради агітаційні матеріали кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. Провокація очевидна – агітаційні матеріали розкидали по всій актовій залі, щоб створити картинку. Моментально на місці провокації з‘явився місцевий телеканал, який системно займається чорним піаром. Наразі поліція перевіряє причетність до цієї провокації Святослава Куценка, якого громада відкликала з депутатів», – йдеться в заяві.

Також у міськраді не виключають, що Куценко не тільки «підкинув агітки в актову залу», але й «вкрав їх в одному зі штабів».

«Зі свого боку, Ірпінська міська рада наголошує, що не проводить агітації за жодного кандидата і засуджує провокації з боку зрадників громади та батьківського прізвища», – додали в міськраді.

Нагадаємо, раніше міський депутат від ВО «Свобода» Лаврентій Кухалейшвілі повідомив, що на сцені актової зали, де відбуваються сесійні засідання Ірпінської міської ради, поліція знайшла тисячі агітаційних листівок, газет, календарів і плакатів.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *