Поліція вилучила з Ірпінської міськради агітаційні матеріали за Петра Порошенка

Поліція вилучила агітаційні матеріали кандидата в президенти Петра Порошенка в будівлі міської ради Ірпеня. У БПП заявили, що хтось використовує приміщення міськради не за призначенням. Про це 7 березня повідомляє громадський рух  «Чесно».

Фото із сесійної зали Ірпінської ради опублікував у Facebook міський депутат від ВО «Свобода» Лаврентій Кухалейшвілі.

«Тисячі агітаційних листівок, газет, календарів і плакатів лежали на сцені актової зали, де відбуваються сесійні засідання», – зазначають в «Чесно». Крім того, частину упаковок з агітаційними матеріалами розірвано.

За словами депутата, на місці працює поліція, яка не дозволяє знімати на камеру та не пускає нікого до актової зали, а працівники міськради вимагають у правоохоронців дозволу на обшук. Поліцейські винесли всі агітаційні матеріали з приміщення міськради, завантажили їх до автівки й вивезли.

«В актовій залі знайшли агітаційні матеріали одного з кандидатів у президенти. Зараз працівники поліції їх вилучають. Будуть з’ясовувати, у який спосіб вони там опинилися. Якщо з’ясують, складуть адмінпротокол. Насправді заборонено вести агітацію в державних установах… Поліція з’ясовуватиме, хто заніс туди ці агітаційні матеріали», – прокоментував начальник відділу комунікацій поліції Київської області Микола Жукович.

У «Чесно» зазначили, що керівник секретаріату партії «БПП “Солідарність» Максим Саврасов заявив у коментарі, що «хтось використовує приміщення ІМР не за призначенням».

Фото: Facebook Лаврентія Кухалейшвілі

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *