Роман Сущенко та інші медійники обрані депутатами обласних рад

Представники ЗМІ пройшли до обласних рад на Дніпропетровщині, Івано-Франківщині, Черкащині  та Харківщині. Про це йдеться на сайті Центральної виборчої комісії.

Зокрема, Роман Сущенко, журналіст Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ», колишній політв’язень Кремля, став депутатом Черкаської обласної ради від політичної партії «Європейська солідарність».

Директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Зоря» Володимир Пісоцький обраний від політичної партії  «Опозиційна платформа – за життя» до Дніпропетровської облради.

До цієї ж ради пройшов директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Творчо-виробниче об’єднання «Кривбасфільм» Ігор Доценко від політичної партіЇ «Блок Вілкула «Українська перспектива».

Ігор Дебенко, генеральний директор Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина», член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», став депутатом Івано-Франківської обласної ради.

Заступниця директора ТОВ «Газета «Харьковские известия» Ганна Кузнецова обрана депутатом Харківської обласної ради від політичної партії «Блок Кернеса – успішний Харків!».

Нагадаємо, на місцевих виборах 2020 року Роман Сущенко очолив список партії «Європейська солідарність» до Черкаської обласної ради.

Місцеві вибор в Україні відбулися 25 жовтня 2020 року.

Фото: “Укрінформ”

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *