Сущенко очолить список до Черкаської облради, Балух – Київської

Колишні політв’язні Кремля Роман Сущенко і Володимир Балух братимуть участь у місцевих виборах від партії «Європейська солідарність». Про це було сказано на з’їзді політичної партії «ЄС», який відбувся 31 серпня 2020 року. Як повідомила «Детектору медіа» народна депутатка, членкиня парламентської фракції «ЄС» Вікторія Сюмар, Сущенко очолить список до Черкаської облради, а Балух – до Київської. Остаточне рішення буде затверджене 25 вересня 2020 року. Як відомо, Сущенко родом саме з Черкаської області.

Зокрема, Сущенко під час виступу перед делегатами з’їзду зазначив, що буде балотуватися від «Європейської солідарності». «Для мене велика честь бути сьогодні на цьому майданчику. Після звільнення я вирішив зачекати, осмислити все і усвідомити деякі серйозні речі. Сьогодні я пишаюся, що завдяки вам я вижив і сьогодні тут, серед вас. Я поділяю цінності “Європейської солідарності», – сказав Роман Сущенко.

Водночас лідер партії,  п’ятий президент України Петро Порошенко зазначив, що Сущенко та Балух очолять списки рад, проте не сказав, у які саме ради вони балотуватимуться. «Команди в обласні та міські ради очолять знакові особистості. Серед них – політв’язні Кремля Роман Сущенко та Володимир Балух», – сказав Порошенко.

Фото: unian.ua , «Укрінформ»

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *