В Ірпені на виборчій дільниці напали на кандидата в депутати та журналіста «1+1» Ігоря Колтунова. ДОПОВНЕНО

В Ірпені на виборчій дільниці №321298 невідомий напав на кандидата в депутати Київської обласної ради та журналіста Ігоря Колтунова («Слуга народу»). Про це повідомив у Facebook нардеп Олександр Дубінський, який очолив список кандидатів у депутати Київської облради від партії «Слуга народу».

Він повідомив, що представник партії «Нові обличчя» Володимир Березовець начебто не впускав людей на дільницю під приводом дезінфекції, у ситуацію намагався втрутитися Ігор Колтунов, який знімав цю подію на камеру. Невідомий чоловік через це почав сперечатися із кандидатом, схопив його за шию та повалив на підлогу.

Нападника вивели з дільниці, після чого він сів в автівку та поїхав. Згодом його затримала поліція.

У коментарі «Детектору медіа» Ігор Колтунов зазначив, що написав заяву до поліції, а нападника вже затримали. «Я був там в якості кандидата в депутати Київської облради. Мені повідомили про те, що йде якесь заворушення на цій дільниці в Ірпені. Я приїхав подивитися. Виявилось, що голова комісії вже годину чомусь не може відкрити дільницю посеред дня. Створилась величезна черга, люди почали панікувати і навіть пробиватися крізь головний вхід. Я фіксував це на камеру. Один чоловік, який, як потім мені сказали, симпатизує місцевій будівельній структурі мера Карплюка (який балотується зараз в раду Ірпінської ОТГ), якось агресивно до мене поставився. Він підійшов, почав хамити, згодом штовхнув мене, схопив руками за шию, почав душити, перекрив мені дихання, підняв і повалив мене на підлогу. Я вдарився головою і тазом, поїхав до місцевої Бучанської лікарні, потім написав заяву до поліції. Цю людину затримали негайно. Коли я писав заяву, бачив його в коридорах поліції. Зрештою буду, мабуть, подавати до суду, тому що людина поводила себе досить агресивно. Добре, що так швидко вдалося встановити його особу», – сказав Ігор Колтунов.

Нагадаємо, що кандидати в депутати Київської обласної ради від партії «Слуга народу» Володимир Тимофійчук, Ігор Колтунов, Альона Шерепа, Наталія Книга, Марія Кисельова працюють у Департаменті журналістських розслідувань групи «1+1 медіа» над проєктами «Секретні матеріали» та «Українські сенсації».

Нагадаємо, 25 жовтня 2020 року в Україні проходять чергові місцеві вибори.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *