Сергія Притулу до місцевих виборів готує команда відомих блогерів та активістів

Зокрема, йому допомагають автор «Телебачення Торонто» та учасники руху «Хто замовив Катерину Гандзюк».

Шоумена, ведучого та волонтера Сергія Притулу, який балотується на посаду мера Києва, до місцевих виборів готує команда відомих блогерів та громадських активістів. Про це повідомила «Українська правда».

Команда Сергія Притули:

  • популярний блогер, один із авторів «Телебачення Торонто», відомий як Антон Ходза консультує кандидата в мери щодо розвитку ютуб-каналу та креативу;
  • відомий блогер, учасники руху «Хто замовив Катерину Гандзюк», волонтер, активіст, засновник сервісу з пошуку недорогих авіаквитків lowcost.ua Роман Синіцин є одним з головних консультантів пана Притули. Він допомагає загальними порадами та консультує в питаннях діджиталу;
  • активіст, учасники руху «Хто замовив Катерину Гандзюк», ексочільник громадської ради з благоустрою при Дарницькій РДА Києва Павло Петриченко став орговиком кампанії Сергія Притули;
  • політичними консультаціями займаються Костянтин Батозський (працював із Сергієм Тарутою) та Олексій Ковжун (працював з Юлією Тимошенко, Сергієм Тарутою та Андрієм Білецьким);
  • відомий блогер, один із авторів «Телебачення Торонто», активіст, відомий як Іван Оберемко на ранніх етапах допомагав запускати шоумену ютуб-канал, але вже не працює з паном Притулою.

За даними УП, Олексій Ковжун і Костянтин Батозький радили Сергію Притулі позиціонувати себе не як шоумена, а як громадського діяча і волонтера – більше підсвічувати свою діяльність для фронту.

У партії «Голос» кажуть, що пан Притула прагне займатися великою політикою, незважаючи на результат місцевих виборів.

Нагадаємо, 11 серпня 2020 року з’їзді партії «Голос» вирішив, що ведучий Сергій Притула балотуватиметься в мери Києва.

Попри це, 12 серпня Новий канал повідомив, що шоумен не оголошував про припинення співпраці з каналом та продовжує роботу над проєктами телеканалу: «Діти проти зірок», «Вар’яти-шоу» та «Хто зверху».

Однак 19 серпня стало відомо, що Сергій Притула залишає проєкт «Вар’яти-шоу» та завершує акторську кар’єру. Крім того, він розповів, що балотуватиметься на посаду Київського міського голови за кошти політичної партії «Голос», а команду створює з командних гравців і фахівців.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809 про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *