Я йду на вибори за гроші партії «Голос» – Сергій Притула

Сергій Притула балотуватиметься на посаду Київського міського голови за кошти політичної партії «Голос». Про це він сказав 24 серпня 2020 року у програмі «Святі і грішні» на телеканалі Суспільного мовлення «UA:Перший».

Відповідаючи на питання ведучої Мирослави Барчук, як він збирається боротися з усіма «серйозними хлопцями», які контролюють фінансові потоки в столиці, Сергій Притула сказав, що треба бути від них усіх рівновіддаленим і не брати у них гроші на вибори.

«Коли ти вже береш у когось гроші, ти вже стаєш перед ним зобов’язаний. У мене не перед ким зобовязань немає. Перед жодним українським олігархом, чи столичним забудовником. Я йду на вибори за гроші партії «Голос», яка є парламентською партією і має державне фінансування. Я сплю спокійно, мені немає чого переживати», – зазначив він.

Притула розповів, що створює команду з командних гравців і фахівців. За його словами, на відміну від торішньої парламентської кампанії, коли партія «Голос» заявляла, що веде абсолютно нову команду і не братиме колишніх депутатів, чи тих, хто вже був у політиці, на виборах до органів місцевого самоврядування дуже важко знайти фахівців, які не були в тій чи іншій партії. «Тому хочу я чи не хочу, але я з-поміж усіх людей вибираю тих, хто вже мав політичний досвід, але ця людина проходить по критеріях партії «Голос» – в сенсі відбору до команди, проходить внутрішню безпеку», – сказав він.

Як писав «Детектор медіа», Сергій Притула оголосив про завершення акторської кар’єри і про те, що йде з проєкту «Вар’яти-шоу».

Нагадаємо, 11 серпня 2020 року ведучий Сергій Притула оголосив, що йде в мери Києва від партії «Голос».

Фото: скріншот з програми “Святі і грішні”.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *