«Україна» в день виборів покаже спецвипуски програми «Сьогодні»

Новини «Сьогодні» відслідковуватимуть хід голосування 21 липня, в день позачергових виборів до Верховної Ради України. Спецвипуски вийдуть в ефір каналу «Україна» о 13:00, 15:00, 19:00 і 23:00, повідомляє пресслужба телеканалу.

У денних новинах «Сьогодні» о 13:00 і 15:00 глядачі зможуть побачити, як проходить голосування на виборчих дільницях, яка атмосфера панує в штабах політичних партій. Ведучою обох випусків стане Ольга Грицик.

Випуск о 19:00 проведе Олег Панюта – ведучий інформаційно-аналітичного тижневика «Сьогодні. Підсумки з Олегом Панютою». Він вийде на зв’язок із регіонами та проаналізує кількісні показники щодо явки на виборах.

Також в рамках спецвипусків «Сьогодні» заплановано ряд прямих включень зі студії «Головна тема. Вибір», які розпочнуться о 20:00. Гостями ефіру стануть науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Олексій Гарань, який прокоментує перші результати Національного екзит-полу, та голова громадської організації «Громадянська мережа «Опора» Ольга Айвазовська, яка розповість про порушення під час голосування та їхній вплив на загальні підсумки виборів.

Спецпрограмування в день виборів завершиться випуском о 23:00. Олег Панюта в студії «Сьогодні» підведе підсумки дня виборів до Верховної Ради.

Раніше повідомлялось, що «Вікна-новини» на СТБ готують спецвипуск до дня парламентських виборів, а ТСН на «1+1» 21 липня проведе 6-годинний марафон.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *