ТСН проведе 6-годинний марафон у день парламентських виборів

21 липня Телевізійна служба новин каналу «1+1» готує 6-годинний марафон до позачергових парламентських виборів та оголосить результати власного екзит-полу.

У день виборів до Верховної Ради спецвипуски ТСН виходитимуть о 12.00, 15.00 та 18.00, а о 19.30 розпочнеться марафон «Вибір країни». Традиційно ведучі працюватимуть поза студією.

ТСН розкаже про передвиборчу кампанію, про перебіг подій у день голосування, а також покаже репортажі з деяких дільниць. Під час марафону також вийде 5-серійний цикл сюжетів «Таємниці Верховної Ради» про становлення українського парламентаризму. Автором спецпроекту стала спецкореспондентка ТСН Ольга Кошеленко. Вона розкаже, як Верховна Рада змінювала країну і змінювалася сама. Серед спікерів циклу «Таємниці Верховної Ради» – депутати Лілія Григорович, Ярослав Кендзьор, Тарас Чорновіл, колишні голови ВР Леонід Кравчук, Олександр Мороз, Арсеній Яценюк та чинний спікер Андрій Парубій.

О 20.00 після закриття виборчих дільниць ТСН презентує результати власного екзит-полу, який на замовлення каналу «1+1» проведуть дві компанії Kantar TNS та Info Sapiens.

Також в рамках марафону «Вибір країни» 21 липня відбудеться спецвипуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Вперше програма вийде за межі студії. Деталі телеканал «1+1» повідомить вже згодом.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *