Речник прикордонної служби Олег Слободян балотуватиметься до парламенту від партії Смешка

Речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Олег Слободян балотуватиметься до Верховної Ради по мажоритарному виборчому округу №187 у Хмельницькому від партії Ігоря Смешка – «Сила і честь».

Про це 26 червня він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Політична партія “Сила і Честь” запропонувала випробувати себе на мажоритарному окрузі і я погодився. Учора ввечері (25 червня, – ДМ) ЦВК офіційно зареєструвала мене кандидатом в народні депутати України. Це 187 округ, місто Хмельницький», – зазначив Олег Слободян.

Водночас він оголосив, що завершив службу в ДПСУ.

Нагадаємо, 8 червня ексжурналіст, народний депутат Вадим Денисенко оголосив, що йде на позачергові парламентські вибори із партією Ігоря Смешка.

Крім того, на з’їзді було оголошено першу десятку партійного списку. Окрім самого Ігоря Смешка, туди потрапили: Олена Сотник (депутат від «Самопомочі», стипендіатка програми World Fellows Єльського університету в США, член постійної делегації України в Парламентській асамблеї Ради Європи), Рефат Чубаров (голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат (фракція БПП), Іван Мірошниченко (депутат від «Самопомочі»), Володимир Замана (ексначальник Генштабу ЗСУ, якого звинуватили в держзраді), Ольга Романюк (вчена, яка спеціалізується на ЖКГ), Андрій Гайдуцький (фінансист), Ірина Сисоєнко (депутат від «Самопомочі»), Володимир Тимошенко (генерал-лейтенант, один із засновників управління К в СБУ), Анатолій Макаренко (капітан першого рангу, підводник, митник).

Ведучий та видавець Дмитро Гордон, який очолив передвиборний штаб політичної партії Ігоря Смешка, у першій десятці відсутній. Сам очільник партії раніше повідомляв, що Гордон не балотуватиметься до Верховної Ради, а після виборів повернеться до журналістики.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *