Вадим Денисенко приєднався до партії Смешка

Ексжурналіст, народний депутат Вадим Денисенко оголосив, що йде на позачергові парламентські вибори із партією Ігоря Смешка. Про це він написав у Facebook 8 червня.

«Сьогодні приєднався до команди Ігоря Смешка “Сила і честь”! Вдячний всім, хто запросив мене до команди патріотів і професіоналів», – написав він.

Нагадаємо, Вадим Денисенко був засновник і головним редактором ЕспресоTV.

Як повідомляє Радіо Свобода, вчора на з’їзді було оголошено першу десятку партійного списку. Окрім самого Ігоря Смешка, туди потрапили:  Олена Сотник (депутат від «Самопомочі», стипендіатка програми World Fellows Єльського університету в США, член постійної делегації України в Парламентській асамблеї Ради Європи), Рефат Чубаров (голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат (фракція БПП),  Іван Мірошниченко (депутат від «Самопомочі»), Володимир Замана (екс-начальник Генштабу ЗСУ, якого звинуватили в держзраді), Ольга Романюк (вчена, яка спеціалізується на ЖКГ), Андрій Гайдуцький (фінансист), Ірина Сисоєнко (депутат від «Самопомочі»), Володимир Тимошенко (генерал-лейтенант, один із засновників управління К в СБУ), Анатолій Макаренко (капітан першого рангу, підводник, митник).

Ведучий та видавець Дмитро Гордон, який очолив передвиборний штаб політичної партії Ігоря Смешка, у першій десятці відсутній. Сам очільник партії раніше повідомляв, що Гордон не балотуватиметься до Верховної Ради, а після виборів повернеться до журналістики.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *