Олександр Скічко балотуватиметься до парламенту від «Слуги народа»

Телеведучий та шоумен Олександр Скічко балотуватиметься до Верховної Ради по 197 округу на Черкащині. Про намір йти в політику він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

«Тепер вже можу офіційно сказати, що я іду в політику. Я іду представляти свою рідну Черкащину. Я іду в політику, тому що мені набридло. Мені набридло слухати порожні обіцянки кожні 5 років, набридло їздити розбитими дорогами. І основне – мені набридло чути, як мої друзі хочуть виїхати до іншої країни. Як вони обговорюють, до якої країни краще поїхати заробляти, тому що в Україні жити неможливо. Я вважаю, що ми втрачаємо нашу державу, а мені цього не хочеться», – сказав він у відеозверненні.

Олександру Скічку 28 років. Він засновник продакшн-компанії Stream Production, ведучий програми «Зірковий шлях» на ТРК «Україна».

Раніше повідомлялось, що від партії «Слуга народу» по мажоритарних округах балотуватиметься низка медійників: журналісти Олександр Дубинський, Сергій Швець, Ольга Василевська-Смаглюк, актор Юрій Корявченков, телеведучий та ресторатор Микола Тищенко тощо. Також у виборах братимуть участь коміки Сергій Сивохо та Роман Грищук.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *