Від «Слуги народу» по мажоритарних округах балотується низка медійників

Партія «Слуга народу» оприлюднила список своїх кандидатів по мажоритарних округах – від 24 областей та Києва. Про це повідомляється на офіційній сторінці політсили у Facebook.

У списку присутні, в тому числі, журналісти та телеведучі.  Наприклад, журналіст Олександр Дубинський (округ №94, Київська область) та блогер Максим Бужанський (округ №25, Дніпропетровська область). У 33-му окрузі Дніпропетровської області балотуватиметься актор студії «Квартал 95» Юрій Корявченков.

В окрузі №214 (Київ) балотуватиметься Сергій Швець – спеціальний кореспондент та ведучий у ТОВ ТРК «Студія 1 + 1». Спеціальна кореспондентка журналістка-розслідувачка каналу «1 + 1» Ольга Василевська-Смаглюк балотуватиметься в 96 окрузі (Київська область).

У 219-му окрузі (Київ) кандидатом від «Слуги народу» виступить ресторатор та телеведучий Микола Тищенко.

Художній керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук балотуватиметься в 222-му окрузі (Київ).

У Тернопільській області балотуватиметься співзасновник ГО «Інформаційне агентство «Терміново» Ігор Василів (164 округ).

У Полтавські області в 147-му окрузі від партії висувається Сергій Дудник – оглядач новин та подій, блогер.

Директор ПП «Редакція газети «Придунайські Вісті» Олег Колєв балотуватиметься в 134-му окрузі Одеської області.

Креативний продюсер ТОВ «Квартал 95», телеведучий Сергій Сивохо висувається кандидатом у народні депутати від Донецької області (округ №49).

У Житомирській області в окрузі №65 балотуватиметься журналіст телеканалу «Еспресо» Дмитро Костюк.

Нагадаємо, 9 червня на з’їзді партії «Слуга народу» було оголошено перелік учасників політсили, які підуть на позачергові парламентські вибори за партійним списком. Серед них – генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

Фото: VoxUkraine

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *